Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 231

Dodano: 2008-03-29 09:27

Witam serdecznie wszystkich kawoszy :)Widze Semjanku że dobrze sie bawiłeś :) Ja wczoraj byłam na koncercie nie wiem nawet kto grał ale co do gatunku to metal core i hard core....co się naśmiałam z tych szesnastoletnich buntowników ehhh 8O :wink:

Dodano: 2008-03-29 09:46

Witaj M.
Tak to już jest...ehh ten nastoletni okres buntu, dobrze, że mam go za sobą :D :lol: Chociaż nie powiem, też bym się wybrał na jakiś koncert lub imprezę. Spróbuję się wyrwać po przyjeździe.
Co do zabawy to wybawiłem się na 100 % szczególnie na procent :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2008-03-29 11:07

macabria napisał(a):
Ja wczoraj byłam na koncercie nie wiem nawet kto grał ale co do gatunku to metal core i hard core....co się naśmiałam z tych szesnastoletnich buntowników ehhh 8O :wink:

niech zgadnę, znów jakieś ciekawe występy w Allenstein? :wink: jeśli masz zdjęcia - podeślij. jak radośc to niech będzie wspólna :wink: :lol:
A ja dziś sprzątam, zapierdzielam i rzucam wredny nałóg. Na razie trzymam sie już drugi dzień. Chyba w nagrodę wypiję jakieś miłe winko... :roll: :wink: Pozdrawiam wszystkie Misie, któr nazywają Misiami innych oraz te Misie, które Misiami JESZCZE nie rzucają :wink: I pamiętajcie, dziś jest jutro dnia wczorajszego! Mogło być gorzej! :wink:

Dodano: 2008-03-29 11:30

Witam Was ptysie z kremem :lol:
widzę większośc się bawi, nie będę gorsza, dziś ostro pomiprezuję :twisted:
zastanawiam się nad pójsciem na koncert w przyszłą sobotę, ale do końca jestem przekonana
pozdrawiam znad PITów :)

Dodano: 2008-03-29 11:40

Narea napisał(a):
I pamiętajcie, dziś jest jutro dnia wczorajszego! Mogło być gorzej! :wink:

hmm...a może jednak dziś jest wczoraj dnia jutrzejszego? Nigdy nie jest tak źle, zeby nie mogło być jeszcze gorzej :lol:

Pozdrawiam Puchatków :!:

:arrow: Witaj S :** uważaj na PITy swoją drogą lubię te okrągłe pszenne płaskie placki popularne w krajach Bliskiego Wschodu :lol:

Dodano: 2008-03-29 11:57

Narea napisał(a):

niech zgadnę, znów jakieś ciekawe występy w Allenstein? :wink: jeśli masz zdjęcia - podeślij. jak radośc to niech będzie wspólna :wink: :lol:
:wink:
Oooo nie mam fotek niestety ale śmiechu miałam co niemiara ehhha w końcu ja byłam podobna o kurde chyba sie starzeję :roll:

Dodano: 2008-03-29 12:16

a nazwę zespołu pamiętasz? postaram się tam zawitać następnym razem :lol: pamiętajcie! śmiech to zdrowie! :lol: :wink:
poza tym, nie 'ma starzeję się', tylko 'średnia wieku się zaniża' :wink:

Semuś napisał(a):
hmm...a może jednak dziś jest wczoraj dnia jutrzejszego?

no w końcu jutro nie umiera nigdy... 8)

Dodano: 2008-03-29 12:25

Zalewałam się piwem Narełko moge tak zdrabniać?(Właśnie ja sie to zdrabnia ? )po to żeby nie pamiętać bo to jakieś gnioty były całkowite :lol:

Dodano: 2008-03-29 16:06

macabria napisał(a):
Właśnie ja sie to zdrabnia ?

Martusia się zdrabnia... choć tego nie lubię

Dodano: 2008-03-29 16:11

Wróciłem z zakupów:)
Zaopatrzyłem się na wyjazd :) jeszcze tylko się rano spakuję i....myk mykam z Polski na "parę" tygodni. Cieszycie sie miśki Pluszowe? PEWNIE tak :] odpoczniecie od mojego wredostwa :lol:

Dodano: 2008-03-29 16:30

No w takim razie Narea jak lubisz? Bo będę się zwracać jak chcesz:)

Dodano: 2008-03-29 17:13

macabria napisał(a):
No w takim razie Narea jak lubisz? Bo będę się zwracać jak chcesz:)

mów po prostu MIŚ PLUSZOWY :lol:

Dodano: 2008-03-29 17:36

ehhh Semek tak będę mówiła do Ciebie jeśli zechcesz wiesz kobiety to lubią być traktowane tak wiesz indywidualnie :)

Dodano: 2008-03-29 18:30

macabria napisał(a):
ehhh Semek tak będę mówiła do Ciebie jeśli zechcesz wiesz kobiety to lubią być traktowane tak wiesz indywidualnie :)

No wiesz M. mężczyźni też lubią być INDYWIDUALNYMI Misiami PLuszowymi :D ja tam wolę Semciu niż Miś, kojarzy mi się to z filmami komediowymi Bareji.

Dodano: 2008-03-29 19:42

Wiecie Miśki... mi to obojętne, byle do mnie ktoś chciał twarz otworzyć :wink: dziś witam i żegnam państwa winkiem, pysznym i cudownym, przy komiunku dalej łapiąc doła po zbyt intensywnej głupawce. Semuś, daj znać jak wrócisz i pisać!pisać!pisać! jak było :wink:
dobranoc Miśki :wink:

Dodano: 2008-03-30 08:49

Witam wszystkich z samego ranka...to znaczy nikogo nie ma ale mam nadzieję że tłumy nadejdą Jak tam przeżyliście zmianę czasu moi mili? Patrzę na zegarek - po 10.00 nieludzko wcześnie wracam do łóżka 8)

Dodano: 2008-03-30 09:19

Witam, witam... czas... jakoś się zmienił bez mojego udziału, cham jeden, więc jakoś tylko zegarki przestawiłamz fochem i najchętniej walnęłabym się spać...
poza tym, znów mam schizowe sny... w tym domu po porstu nie da się spać spokojnie...

Dodano: 2008-03-30 10:27

Witaj M :*, witaj Nareo...Miśku Puchaty :*

Mnie zmiana czasu bardzo nie zasmuciła. Odbyło się prawie bezboleśnie gdyż dziś niedziela...w tygodniu pewnie miałbym kwaśny wyraz twarzy zorany bólem porannego wstawania do pracy :)
Pakuję się właśnie po malutku. Dziś w godzinach popołudniowych Was opuszczam na jakiś czas :) <słyszę już to zacieranie rąk i opętańcze chichoty...wreszcie go nie będzie>

Najważniejszy paszporcik, a ten już grzecznie oczekuje na schowanie go do kieszonki...tylko których spodni :!: :lol: eh...te pakowanie, jak ja tego nie lubię :/

Śniadanie zjadłem to teraz kawka, przyłączy się ktoś?

Pozdrawiam
S.

Dodano: 2008-03-30 10:33

No witaj drogi panie S. co do tego chichotu to wydaje mi sie że jest sporo osób które może nawet imprezę urządzą z powodu nieokiełznanej radości jaką sprawi im Twój wyjazd....ehhh ale mi troszkemm smutnomm Przyłączam sie do kawy ehhh a może piwo z rana byłoby lepsze :?:

Dodano: 2008-03-30 12:59

Moi mili parafianie...
Wpadłem się pożegnać z Wami :] Troszkę mnie tu nie będzie, więc postarajcie się zbytnio nie "mordować" mojego druha Dr. F. <doktorze nie daj sobie wejść na głowę i trzymaj fason naszego DC :!: >

Z tymi z którymi mam kontakt sms-kowy będę się w miarę możliwości kontaktował .

Ściskam Was wszystkich i każdego z osobna Miśki Puchate.

Do "zobaczyska" w necie :lol: :!: Buziaki dla Pań :***** , graba dla Panów . 3-majCie się.

Dodano: 2008-03-30 13:18

Jassne, już ja widze jak Dottorre pijany prowadzi DC :lol: :wink: Nie, już przepraszam, znów wpadam w melencholijny nastrój, idę wpierniczać duporosty i wnikliwie oglądać jakiś głupi film zamaist finału... Jak to możliwe, że ze stacji P. przerzucili moją siatkóweczkę na PS. :cry: Chamy i prostaki :evil:

Dodano: 2008-03-30 14:45 Zmieniono: 2008-03-31 19:13

Witajcie moi kochani parafianie i piekne parafianki :) Kurcze szkoda bo sie z bratem rozminalem Widze tez, ze moja kochana M. zawitala na dobre w koncu do nas - cieszy mnie to niezmiernie :) a teraz do rzeczy:

Semjan napisał(a):
Troszkę mnie tu nie będzie, więc postarajcie się zbytnio nie "mordować" mojego druha Dr. F. <doktorze nie daj sobie wejść na głowę i trzymaj fason naszego DC :!: >

Z tymi z którymi mam kontakt sms-kowy będę się w miarę możliwości kontaktował .

Ściskam Was wszystkich i każdego z osobna Miśki Puchate.

Do "zobaczyska" w necie :lol: :!: Buziaki dla Pań :***** , graba dla Panów . 3-majCie się.

Przyjacielu powoli dochodze do siebie po moich wojazach, najgorszy jest ten cholerny kac niealkoholowy - Ty wiesz o czym mowa, ale wedle zyczenia postaram sie fason trzymac, tyle ze akurat dzis Narea nieco wykrakala. Nie zblizajcie sie do mnie bo mozecie sie upic sama aura, ktora mnie otacza. Gdzie sie nie pojawie to w powietrzu zaczyna sie unosic zapach, choc pewnie bym nie sklamal, jakbym powiedzial, ze i nawet smak czuc whiskaczy, baaa malo tego calej fabryki whiskacza... Dzis paruje whiskaczem na calego :D Tak wiec kto sie do mnie przylaczy? Mam jeszcze pol flaszki Dzej Di :) i drugie tyle Johnego. Sa ochotnicy?

:arrow: Przyjacielu - szkoda, ze sie minelismy, ale bede czekal na jakies newsy od Ciebie smsowe, a przede wszystkim na Twoj powrot. Jak juz wrocisz to tak jak sie umawialismy na FotN - spotykamy sie i nie ma, ze boli

No i na koniec do wszystkich - strzezcie sie i niech kazdy trzyma fason za siebie bo beda klapsy na goly tylek a w skrajnych przypadkach niesubordynacji klapsy z niespodzianka

Dodano: 2008-03-30 17:47

Dottorre napisał(a):
w skrajnych przypadkach niesubordynacji klapsy z niespodzianka

ale że my mamy Ci je dawać...? 8O :lol: :wink:
dobra, powiem tyle: woda w jeziorach jeszcze zimna, w lesie JUŻ są te p*****one komary :evil: a pomimo godziny 19:20 (około) jest jeszcze jasno. WIOSNA moi drodzy, WIOSNA!!! :D :D :D

Dodano: 2008-03-31 06:14

Dobry dzien

Kurcze dzis stwierdzic musze oczywista oczywistosc

JAK JA NIE LUBIE PONIEDZIALKU

chyba jeszcze nie odparowalem tak do konca, wciaz siedzi we mnie prad Ciekawe w jakim stanie sa siostry po wczorajszym Autlajnie w Wawce.

Narea napisał(a):
[quote:01c4020168="Dottorre"] w skrajnych przypadkach niesubordynacji klapsy z niespodzianka

ale że my mamy Ci je dawać...? [/quote:01c4020168]

Wiedzialem, ze Ci sie spodoba, no poprostu wiedzialem :lol: maly zboczuszku ale zeby bylo wszystko jasne - to ja bede rozdawal te klapsy :lol:

A teraz czas odwiedzic moja nowa kobiete, bo widze ze sie pojawila Ide do mojej nowicjuszki

Dodano: 2008-03-31 07:54

Witajcie z samego rana Robaczki, żuczki i inne pajączki Witam sie szybciuchno i spadam po 1) bo mi nastrój raczej taki ^$%^#^#^^&%$&^% nie pozwala tutaj być po 2)obowiązki heh te poniedziałkowe są najgorsze. Uściski i do usłyszenia później :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło